IniAnwarHadi VS MatLuthfi90

| | Posted on 6:35:00 PM

Assalamualaikum semua.. hari nie aku nak bercerita tentang Video2 Anwar Hadi 
& Mat Luthfi... Hangpa taw tak depa tu sapa...?
Kalau tak taw lagi, meh sini aku cer citer dengan hangpa semua.
mereka popular dengan video2 lawak dowg dalam youtube..
n dowg ni orang kedah.. Hoho sama kampung la dengan aku..(bangga2.. hehe)


Jom la layan video2 mamat dua orang nie..
kalau korang tengah stress keja sekolah banyak ke, awek lari ke, test 
la layan.. korang akan terus ok punya lah.. sebab stress nie ubat dye 
ketawa.. so, ketawa la puas2 ye.. mari kita terjah!!! :)



1. Anwar Hadi


antara 1st video dye yang aku layan..








Kalau korang nak layan lagi video dye boleh la bukak chanel video in youtube 
n subscribe la sekali.. kalau ada video baru , boleh terus layan


Okey lah, meh kita layan video dari Mat Luthfi pulak..
bagi aku Mat Luthfi best sikit dari Anwar Hadi..
so lau nak taw best ke x , kena la layan.. Hehe..




Yang ni paling lawak la bagi aku..kreatif..




Mat Luthfi jadi Anwar Hadi.. Nie video terbaru dye..
lawak siot..!

Kalau nak tengok lagi, bukak la youtube dye n  subscribe




So camner? Layan x?
Orang Kedah memang sempoi kan.. Ahaha

Comments (3)

vote for Luthfi, he's awesome..Anwar Hadi koya

This comment has been removed by the author.

Suka dua-dua. Dua-dua awesome !
:D